Op zoek naar een glazenwasser in De Pinte?

Voor particulieren, winkels, horeca, bedrijven en syndicus.

Professionele glazenwasser De Pinte

Zijn je ramen plotseling erg vuil geworden? Bijvoorbeeld door bouwwerkzaamheden, een storm, stof of verkeer? Dan heb je een professionele ramenwasser nodig die snel, maar effectief je ramen weer proper maakt. 

Wij gaan voor het allerbeste resultaat. Ramen, vitrines, veranda’s, deuren, binnenkant en buitenkant. Met meer dan 20 jaar ervaring gaan wij voor professionaliteit en glanzende ramen. Op ons kan je rekenen!

Zoek jij een professionele en betrouwbare ruitenwasser in De Pinte? 

Vraag dan meteen een vrijblijvende, gratis offerte aan voor een prijsopgave op maatWacht niet te lang. Je verdient schone, glanzende ramen. Vind je niet? 

Voor particulieren, winkels, horeca, bedrijven en syndicus

Wij zijn een glazenwasser voor particulieren, bedrijven, syndicus (Vereniging mede Eigenaren), horeca, winkels, enzovoort. Maar wij doen meer. We reinigen ook zonnepanelendakgotenrolluikenlichtreclameslichtkoepels, lichtstraten, dakramen, deuren en verrichten graag periodieke schoonmaakwerkzaamheden.

Contacteer ons gerust voor meer informatie. Of vraag direct een gratis offerte aan zodat we je direct een prijsopgave op maat kunnen geven.

Niets is voor ons een probleem. Wij wassen:

 • Op grote hoogtes - Wij hebben geen hoogtevrees. Met hoge ladders, telescopen en hoogtewerkers gaan wij de ramen wassen van hoge gebouwen. Dan zien je ramen er weer glanzend uit, zoals het hoort.
 • Kleine of grote glaspartijen, dat doen we met plezier. Ons gespecialiseerd team van ramenwassers staat klaar om de meest complexe klus te klaren, zowel binnen als buiten.
 • Moeilijk bereikbare plaatsen – We hebben de expertise in huis om ruiten te wassen op het water of tussen grote obstakels. Onze ruitenwassers komen overal.
 • Zeer vieze ramen wassen - Ramen, kozijnen of rolluiken die zeer vies zijn, zoals met insectensporten, mos, stof of ander hardnekkig vuil - Voor ons is het geen punt. Met speciale technieken reinigen we ook hardnekkig vuil van ramen en andere objecten.

Glazenwasser voor een glanzend resultaat

Wij hebben aandacht voor details, en gaan voor een glanzend resultaat. Het is voor ons heel belangrijk dat jij tevreden bent met het resultaat. Van ons kan je dus onder andere het volgende verwachten:

 • Geen strepen of schoonmaaksporen;
 • Raamkozijnen schoonmaken is voor ons vanzelfsprekend;
 • We laten alles netjes achter;
 • Wij komen stipt op tijd;
 • We gebruiken de nieuwste technieken, zoals osmosewater;
 • De producten die we gebruiken voor het ramenwassen zijn niet schadelijk voor het milieu;
 • Een tevreden resultaat, zoals het hoort;
 • Een persoonlijke aanpak, we zijn er voor jou.

Vraag vandaag nog een gratis offerte aan

Wil jij ook het ramenwassen uitbesteden aan betrouwbare professionele ramenwassers? Dat begrijpen we. We nemen graag het werk uit handen. Jij hoeft alleen te genieten van de glanzend schone ramen. Of heb je nog een vraag? Stuur ons dan gerust een bericht.